Liten villa ved Los Frutales med potensiale. Kun 200 meter fra Middelhavet.

Denne koselige vestvendte boligen har blitt pusset opp på innsiden, men trenger fortsatt noen oppgraderinger, spesielt i hagen. Huset er på 55 m2 og har 2 soverom, 1 bad og stue med åpen løsning på kjøkkenet. Fra hagen er det en trapp opp til den store takterrassen med havutsikt. Boligen selges umøblert, men med air condition. Det er mulighet for å parkere bilen på eiendommen.

Pris: 125.000 euro + omkostninger

Meget sentral beliggenhet ved det populære området Los Frutales kun 200 meter fra Middelhavet og ikke langt fra den koselige bukten Cala de la Higuera. Også kun 2 km til den vakre La Mata stranden og 1,3 km til den flotte bystranden Los Locos.  Området er så populært på grunn av den flotte beliggenheten og nærheten til havet.  Dette er et etablert område som lever hele året og det finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen. Det koselige kjøpesenteret Torremarina med Mercadona og mange koselige restauranter og butikker er bare ca 1 km unna.

Det er også gangavstand til koselige lokale barer og restauranter, norsk lege, bank, apotek og til butikk med skandinaviske varer og aviser. God bussforbindelse til både sentrum av Torrevieja og til La Mata. Det er en hyggelig spasertur langes promenaden på omkring 45 minutter til Torrevieja sentrum. Dette er et flott område både for ferieturister og fastboende.