Sjelden mulighet. Idyllisk arkitekttegnet villa med strandlinje og oppvarmet basseng på La Manga.

Flott bolig i vannkanten på La Manga med 5 soverom og fantastisk utsikt.

Denne flotte boligen består av 5 soverom, 2 bad, 1 toalett, stor stue, kjøkken, stort kontor, boder, flere terrasser, samt garasje. Den ble bygget i 1983 og huset ble modernisert i 2007. Boligen har nye PVC-vinduer med dobbeltglass og persienner, air. cond, i stue og i 2 soverom. Vifte i alle rom. Gass peis i stuen. Det er lagt nye fliser ved inngangspartiet og tomten er velstelt med vanningsanlegg. Stor garasje med elektrisk port. Det er også 2 varmtvannsbeholdere og kalkfjerningsanlegg.

I første etasje kommer du inn i en entre og videre inn i en gang med store vinduer. Fra gangen går det trapp opp til andre etasje. Her finner du også hoved soverommet med stor garderobe og eget bad.  Glassdør rett ut til bassenget. Videre innover gangen finner du boder, et toalett, kjøkken med hvitevarer, stor stue med fantastisk utsikt og utgang til terrassen og stranden samt et stort soverom som i dag benyttes som kontor.

I andre etasje er det 3 soverom, 1 bad, vaskerom en stor terrasse og en balkong.

Det flotte bassenget på 4 x 8 meter har oppvarmingsanlegg og elektrisk overtrekk som hindrer varmetap. Det ligger avskjermet til i hagen uten innsyn. Den fantastiske utsikten gjennom panoramavinduene i stuen, kan ta pusten fra deg. Her har du bokstavelig talt Mar Menor rett inn i stuen. Fra utgangen til terrassen er det 10 meter før du kan legge deg i sanden eller vasse ut i Mar Menor. Boligen er bygget i spansk stil med god kvalitet. Huset er romslig, og passer fint for å dele mellom 2 familier, eller som firmabolig. Det finnes selvsagt internett og skandinavisk TV, samt alarm. Det er etablert avtaler med firmaer og personer som etterser og vedlikeholder huset når det er nødvendig. Det finnes ikke mange hus med denne beliggenheten i markedet.  Boligen selges delvis møblert. Bør absolutt sees!

La Manga del Mar Menor har blitt beskrevet som "et paradis mellom to hav". Mar Menor er en saltvannssjø med en strandlinje på 73 km og på Middelhavs-siden en strandlinje på 22 km. La Manga er en halvøy i regionen Murcia som ligger på Costa Calida. De første byggene ble oppført i 1963 og siden har utviklingen vært dramatisk og La Manga er nå i realiteten helt utbygd. De siste ti årene har antallet tilreisende turister økt sterkt, og området besøkes årlig av flere hundre tusen mennesker Mar Menor er navnet på sjøen som ligger mellom La Manga og fastlandet, og den får vannet sitt fra Middelhavet. Klimaet er varmt og tørt og vannet er grunt og nesten uten bølger. Temperaturen i Mar Menor er normalt noe høyere enn på Middelhavssiden, og holder også behagelige temperaturer også på vinteren. La Manga har tilgjengelig et stort utvalg av tjenester og fritidstilbud. Alle med god kvalitet på internasjonalt nivå. Stedet er kjent for sine gode forhold for kiting og dykking. Nærmeste flyplass er San Javier (Murcia) som ligger om lag 40 minutters kjøretid med bil fra La Manga. På La Manga er det enklest å komme seg fram med buss eller egen bil, da det kun er en hovedgate (Grand Via) som strekker seg gjennom hele halvøyen. På sitt bredeste er La Manga bare 400 meter bredt og på det smaleste om lag 60 meter. Fra Alicante drøyt en time. Raskest fra Alicante er motorvei AP7 mot Catagena, deretter mot La Manga.