Unik toppleilighet i en klasse for seg. Penthouse-leiligheten ved strandpromenaden i Torrevieja er sydvestvendt og har optimale solforhold.

En sjelden anledning til å skaffe seg en lekker penthouse/toppleilighet rett ved strandpromenaden i Torrevieja. Leiligheten ble totalrenovert i 2017 med gjennomgående høy kvalitet når det gjelder materialvalg, utførelse og finish.  Praktisk planløsning og standarden er gjennomgående pen, tidløs og med delikate toner. Store vindusflater gir masse dagslys og fin romfølelse.

Leiligheten innehar: 
En stor entré, 3 soverom, 2 bad hvorav ett er direkte tilknyttet hovedsoverommet og åpen stue- kjøkkenløsning med utgang til en solrik terrasse på ca 50 m2. Bod både i leilighet og på taket.

Stuen er av god størrelse med store vindusflater som gir godt med lys i rommet. 
Her har man god plass til sittegruppe og spisestue. Koselig gasspeis som varmer godt på kalde kvelder. 
Fra stuen har man utgang til en solrik terrasse på hele 50 m2 med plass til flere sittegrupper, spisebord og solsenger. Havgløtt. Den store terrassen er mot sør og vest, med herlige solforhold til sen kveld. Privat og usjenert.

Leilighetens kjøkkeninnredning er i lys grå utførelse med slette fronter, integrerte hvitevarer.
Store arbeidsflater og rikelig med kjøkkeninnredning gjør dette til et godt bruksrom. Koselig frokostplass på kjøkkenet.

Hovedsoverommet er innredet med en stor garderobe og god plass til annen ønskelig innredning. Et flott bad med varmekabler er tilknyttet hovedsoverommet. Det er utgang til terrassen fra soverommet.

De to andre soverommene i leiligheten har god plass til både dobbeltseng og garderobeløsning. 

Badene er delikat helfliset med varmekabler i gulvet.
Gode kvaliteter med baderoms innredning og vegghengt toalett.

Annet:

Det er heis i bygget.

Varmekabler på badene og i stuen.

Det er aircondition på to av soverommene og i stuen.

Elektriske markiser.

Ekstra bod/ grovkjøkken i leiligheten med et ekstra kjøleskap og mye lagringsplass.

Tregulv i alle oppholdsrom

Oppgradert elektrisk anlegg.

Bør sees. Velkommen til visning.

Denne romslige leiligheten ligger midt i hjertet av Torrevieja sentrum, kun et kvartal fra den flotte strandpromenaden og havet.

Kun minutters gange til flere strender og alle fasiliteter rett utenfor døren.

Leiligheten ligger i en stille gate, men bare et steinkast fra et stort utvalg av butikker, restauranter, barer, strender mm.

Det er også gangavstand til det skandinaviske senteret, den norske klubben og bussforbindelser til det meste like i nærheten.

Dette er leiligheten for deg som ønsker å leve der spanjolene bor med alle tenkelige muligheter rett utenfor døren.