Fantastisk prosjekt kun et steinkast fra Higuericas-stranden i Torre de la Horadada

Anlegget ligger kun ca 50 meter fra strandområdet og her har de fleste av boligene har fantastisk flott utsikt mot Middelhavet. Prosjektet blir bygget av en av de ledende utbyggerne på Costa Blanca.

Dette er et luksusanlegg med rekkehus og bungalower. Prosjektet får flotte hager, svømmebasseng, barnebasseng og en oppvarmet jacuzzi i fellesområdene. Alle boliger har en parkeringsplass inkludert i prisen og en kjellerbod. Det følger også med air condition og gulvvarme på badene og noen av boligene har til og med en egen vinkjeller i underetasjen.

Hvis du velger en bungalow er alternativet leiligheter på bakkeplan med hage eller toppetasje med stor takterrasse. 

På takterrassene har du din egen jacuzzi, dusj med varmt og kaldt vann, vask og belysning.

De fleste av leilighetene vil være sydvendt eller vestvendt og ha gode solforhold fra morgen til kveld. Fantastisk utsikt mot Middelhavet og- eller fellesområdene.
 

Priser
Leiligheter med 2 soverom og 2 bad fra 215.000 - 290.000 euro
Leiligheter med 3 soverom og 2 bad fra 365.000 - 425.000 euro

Omkostninger til staten kommer i tillegg på ca 14%

Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 

Dette luksusanlegget ligger fantastisk til 1 linje ved Middelhavet.

Torre de la Horadada er en av landsbyene som ligger lengst syd på Costa Blanca, helt i grenselandet til Costa Calida og ikke langt fra Mar Menor sjøen. Det er en stille men populær spansk landsby med flere fine strender. Disse strendene er merket med blått flagg, EU sitt symbol for rene og sikre strender. På strendene er det også en rekke strandbarer og mulighet for å drive med vannsport.

Torre de la Horadada er lett gjenkjennelig på grunn av det flotte historiske vakttårnet. Det finnes ett stort torg, kirke, sandstrender, marina og en lang promenade med et godt utvalg av restauranter, tapasbarer, cafeer m.m.

I byen Pilar de Horadada, som er nærmeste nabo til Torre de la Horadada, kan man finne alt hva hjertet begjærer. Her er det et stort utvalg av butikker og restauranter, butikker m.m. Dette er en by med ca 20.000 innbyggere. Hver fredag er det marked i i Pilar de la Horadada, mens det i sommersesongen også er marked i Torre de la Horradada på onsdager. Det er også kort avstand til San Pedro de Pinatar.

Det er en rekke flotte golfbaner i nærområdet, og innen noen få minutter med bil kommer man til to fine kjøpesentre. Områdene langs kysten her er et flott turområde og det er et stort utvalg av sykkelstier.

Man kommer seg enkelt til Torre de la Horadada med bil eller buss. Med bil er det ca 50 minutters kjøretur fra Alicante flyplass.