Vista Azul Spa and Golf i Villamartin. Flotte leiligheter med store terrasser 200 meter fra golfbanen.

Boligene er på mellom 80 og 11 m2 og har 2 eller 3 soverom med garderobeskap og 2 delikate bad med varmekabler og baderoms innredning. Stuen er romslig med god plass til stuemøblement og spisestue. Store vinduer, gode lysforhold og åpen løsning mot det tidsriktige kjøkkenet bidrar til en luftig og god atmosfære i rommet. Kjøkkenet blir levert med noen hvitevarer og spotlights. Fra stuen er det utgang til terrassen. Leilighetene på bakkeplan har en hage på mellom 56 – 188 m2 og toppleilighetene har en stor privat takterrasse på mellom 58 – 105 m2 med optimale solforhold. Her vil det være både dusj med varmt – og kaldt vann og Jacuzzi. Det følger med 1 garasjeplass i underliggende anlegg. Boligene blir levert med pre installert air condtition i stuen og på soverommene. Interiørløsningene er nøye gjennomtenkte, og har god standard.

Fellesområdet er fantastisk med mer enn 5.000 m2 grønt område med svømmebasseng, Spa, jacuzzi, sauna, treningsstudio og lekeplasser. Alt dette gjør Vista Azul Golf og Spa til et flott prosjekt.

Leilighetene vil ha varierte planløsninger. Ta kontakt så kan vi sende deg planløsningen på den leiligheten du er interessert i. Boligene vil ferdigstilles Oktober 2018.

Priser fra 174.900 – 289.900 euro + omkostninger på ca 14 %

Bildene som er benyttet i prospektet er fra visningsleiligheten fra en annen type bolig fra samme utbygger. Nye bilder kommer etterhvert.

Residencial Vista Azul XXIX Spa and Golf ligger kun 200 meter ovenfor golfbanen i Villamartín. Området grenser mot San Miguel de Salinas.

Villamartín ligger på Costa Blanca i kommunen Orihuela og provinsen Alicante. Det er ca 45 minutter til Alicante flyplass og ca 10 km til Torrevieja

Villamartín er et populært feriemål og spesielt populært for golf interesserte. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst. Området har hyggelige torg og kjøpesentre, gater med palmer og et bredt utvalg av butikker og restauranter for enhver smak.  
Eksklusive villaer og luksusleiligheter ligger rundt golfbanene, som regnes som noen av de beste i Spania. Stranden ligger bare 5 - 10 minutters kjøretur unna. Du kan velge mellom Cabo Roig, Playa Flamenca eller La Zenia. Det er også kort avstand til det populære Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker.

Villamartín er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy.