*RESERVERT* Meget innholdsrik enebolig i El Chaparral/ La Siesta med flott hage, basseng og nydelig utsikt.

Meget sjarmerende og praktisk enebolig med hyggelige romløsninger på et plan. Eiendommen ligger usjenert til med pent opparbeidet hage med basseng. Koselig flislagt område rundt bassenget. Det er flere fine uteplasser på den 800 m2 store tomten. Det er også en takterrasse som du har tilgang til fra bakhagen. Både fra bakkeplan og fra takterrassen er det en nydelig utsikt over saltsjøen og fjellene.

Denne romslige boligen er på 212 m2 fordelt på hovedetasjen, garasjen og boden. Boligen inneholder alt det en moderne familie har behov for. Det er blant annet 4 soverom med garderobeskap, 2 bad, nytt moderne kjøkken med hyggelig spiseplass, peis (peisen er gjennomgående mellom kjøkkenet og stuen) og utgang til terrasse, kombinert stue og spisestue. Utenfor stuen er det en utrolig flott terrasse i spansk stil samt en liten inn glasset terrasse.

Det er rikelig med lagerplass og en stor garasje som gjør boligen funksjonell. Boligen fremstår som godt vedlikeholdt og har gjennomgått en god del oppgraderinger og ombygginger de senere år. Den selges møblert, med hvitevarer og air cond.

Boligen er ideell både som ferieleilighet og fast bolig. Totalt sett en eiendom som bør sees.

Pris 315.000 euro + omkostninger

Velkommen til visning!
 

Denne fantastiske eneboligen ligger i det populære området El Chaparral som ligger mellom Ciudad Quesada og Torrevieja. 

Dette er ett nydelig område som hovedsakelig består av eneboliger og tomannsboliger.

I La Siesta/ El Chaparral finner du Den Norske Sjømannskirken hvor det er stor aktivitet hele året. Her kan du delta på arrangementer, fellesturer og andre aktiviteter.

Rett ved kirken er det en helsestasjon hvor du kan få nødvendig assistanse skulle uhellet være ute.

På området er det flere restauranter, blant annet italiensk, indisk, kinesisk og svensk, flere barer og lokale matbutikker, samt en Mercadona. I sommersesongen er det ett badeland i gangavstand fra boligen.

Det populære kjøpesenteret Habaneras og Carrefour er 3 km unna.

Hvis du liker å ha en aktiv hverdag under opphold her nede er dette området midt i blinken for deg. Her er brede gater med lite trafikk, så her kan du gå turer eller sykle i lokalområdet når som helst!

El Chaparral ligger midt i mellom saltsjøene og det medfører at det helsemessig er meget gunstig å bosette seg i dette området.

El Chaparral med nærliggende områder som San Luis og La Siesta er områder som lever hele året med en god blanding av spanjoler samt nordeuropeere. 

Det er ca 4 km avstand til flotte strender som La Mata, Los Locos, Naufragos og Acequion.

Dersom du er glad i golf finnes det mange flotte baner innenfor en 20 minutters kjøring. Her kan nevnes La Marquesa, Las Colinas, La Finca, Villamartin, Las Ramblas og Campoamor. 

Den norske skolen i Ciudad Quesada ligger ca 10 minutters kjøring unna og flyplassen i Alicante ca 35 minutter.

La Siesta ligger ca 10 minutter utenfor Torrevieja.