Hyggelig rekkehus i populære Los Frutales. Kun 200 meter fra havet.

Dette hyggelige rekkehuset ligger i en lukket urbanisasjon som heter Calas de Torrejon. Det er en liten urbanisasjon med et fint bassengområde i midten av urbanisasjonen.

Boligen er på 72 m2 og er over 2 plan. I første etasje kommer du inn i en gang. Her er det et toalett på venstre side før du kommer inn på kjøkkenet med spiseplass og utgang til en patio med vaskerom og dusj. Fra kjøkkenet kommer du til stuen med peis og trapp opp til andre etasje. Fra stuen har du utgang til den romslige terrassen og den lille koselige hagen.

I andre etasje finner du 2 soverom med skap og 1 bad. Fra gangen i andre etasje går det en trapp opp til takterrassen. Boligen ligger sydvendt og selges møblert.

Pris: 105.000 euro + omkostninger.

Meget sentral beliggenhet i det populære området Los Frutales kun 200 meter fra Middelhavet og den koselige bukten Cala de la Higuera. Også kun 2 km til den vakre La Mata stranden og 800 meter til den flotte bystranden Los Locos. 

Området er så populært på grunn av den flotte beliggenheten og nærheten til havet.  Dette er et etablert område som lever hele året og det finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen. Den kjente restauranten Bar La Rosaleda som har basseng og levende musikk ligger kun en liten spasertur unna.

Det er også gangavstand til koselige lokale barer og restauranter, norsk lege, bank, apotek og til butikk med skandinaviske varer og aviser. Det er god bussforbindelse til både sentrum av Torrevieja og til La Mata. Det er en hyggelig spasertur langes promenaden på omkring en halvtime til Torrevieja sentrum. Dette er et flott område både for ferieturister og fastboende.