Oasis Place fase II ute for salg. La Florida. Moderne bungalower med felles bassengområde.

Fase II i dette flotte komplekset består av 22 bungalower

Bungalowene på bakkeplan vil ha en romslig hage på mello 28 og 126 m2 og toppleilighetene en privat takterrasse på hele 56 m2.

Boligene er på ca 63m2 og inneholder 2 eller 3 soverom, 2 bad, stue/ spisestue, kjøkken, galleri og terrasse. 

3 av boligene vil ha mulighet for å ha et privat basseng i hagen, det gjelder nummer E1, G og H.

Pris fra 147.000 – 198.000 euro + omkostninger

Felles:

Det vil være et flott beplantet fellesområde med basseng med barnebasseng og jacuzzi. Det vil også bli en lekeplass og parkeringsplasser. Inkludert i prisen er det baderomsmøbler og dusjvegger, samt hvitevarer på kjøkkenet . Boligene vil ha varmekabler på badene og blir levert med air condition på hovedsoverommet og i stuen.

Ta kontakt for plantegninger og prisliste.

Annonsen kan være mangelfull. Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg.

Dette koselige komplekset har en sentral beliggenhet på La Florida med nærhet til "alt".  La Florida ligger på kysten av Orihuela Costa syd for Torrevieja, sør på Costa Blanca.

La Florida ligger ideelt til ettersom området er stille og fredelig, men rett i nærheten er det ett pulserende liv med restauranter og barer som lever hele året.

Det er kun 3 kilometer til sjøen og flotte badestrender. Til Torrevieja sentrum er det omtrent 6 km. Her finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen. Det finnes også minigolf, go-cart, flotte turområder, gater med palmer og hyggelige torg, så her finnes det noe for enhver smak. Det er 6 golfbaner innenfor 15 minutter kjørsel.

Boligene ligger også nære lørdagsmarkedet hvor du ukentlig vil kunne handle lokalt produsert frukt og grønt samt andre varer til utrolig hyggelige priser. Kjøpesenteret Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker, finnes også i nærområdet samt kun en kort biltur til flere nydelige strender som for eksempel Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia og Cabo Roig.

Dette er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy.