Nytt og spennende boligprosjekt hvor det vil bli oppført 6 eneboliger kun 300 meter fra havet.

Lekre eneboliger med et moderne utrykk, lekre løsninger og store vindusflater. Boligene vil få en arealeffektiv planløsning og et moderne arkitektonisk utrykk.  Alle boligene har to plan og havutsikt.

Boligene inneholder 
1. etasje; 1 soverom med garderobeskap, 1 bad, romslig stue/spisestue og utgang til solrik hage med basseng på 7 x 4 meter. Åpen løsning fra stue/spisestue til et flott moderne kjøkken. 
2. etasje inneholder 3 soverom med garderobeskap, 3 bad + 1 toalett og en hyggelig terrasse med trapp opp til den fantastiske takterrassen på hele 42 m2.

Boligene blir levert med pre installert air condition.

Pris fra 455.000 euro + omkostninger

Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 

Fantastisk beliggenhet ved havet midt imellom Playa de Los Locos og Playa de la Mata. Kun et par hundre meter til de koselige buktene Cala de La Zorra og Cala de la Higuera.

Her er det attraktivt å bo og området tilbyr kort vei til matbutikker, cafeer, restauranter, offentlig transport, strender, Torrevieja sentrum m.m., ja, tilnærmet alt en kan ønske seg

Dette er et etablert område som lever hele året. Det koselige kjøpesenteret Torremarina med Mercadona og mange koselige restauranter ligger kun ca 1 km meter unna. Det er en hyggelig spasertur langs promenaden på omkring 30 minutter til Torrevieja sentrum og ca 20 minutter til den flotte La Mata stranden. Dette er et hyggelig område både for ferieturister og fastboende.

Det er god bussforbindelse til både sentrum av Torrevieja og til La Mata.