Koselig bolig med ypperlig beliggenhet. Romslig uteplass og privat takterrasse. Nær La Mata stranden.

Denne fine boligen på et plan er på ca 54 m2 + et ekstra rom som i dag benyttes som hagestue. Boligen har 1 kjøkken, 2 soverom, 1 nyoppusset bad og en stue med plass til spisestue. Utenfor boligen er det en terrasse og en fin flislagt og beplantet hage med plass til flere sittegrupper og biloppstillingsplass. Fra hagen går det trapp opp til den private takterrassen med bod.

Boligen selges møblert og med hvitevarer og air condition. 

I Residencial Alta Villa er det også et felles bassengområde.

Her kan du flytte rett inn. Bør sees.

Pris: 128.000 euro + omkostninger

 

Meget sentral beliggenhet i Residencial Alta Villa i Urbanizacion Torreblanca. Det er kun 1 minutts gange til kjøpesenteret Torremarina med Mercadona og mange koselige restauranter. Det er også nære den flotte La Mata stranden og de koselige buktene Cala del Moro og Cala de la Higuera. 

Området er så populært på grunn av den flotte beliggenheten og nærheten til havet.  Dette er et etablert område som lever hele året og det finne alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen. Det er også gangavstand til norsk lege, restauranter, banker, apotek og til butikk med skandinaviske varer og aviser.

Det er god bussforbindelse til både sentrum av Torrevieja og til La Mata. Det er en hyggelig spasertur langes promenaden på omkring 45 minutter til Torrevieja sentrum og ca 10 minutter til La Mata. Dette er et flott område både for ferieturister og fastboende.