Kjempefin sydvendt leilighet i La Rosaleda, kun 500 meter fra Playa de los Locos.

I den hyggelige urbanisasjon Las Villas Regencias i La Rosaleda har vi denne fine toppleiligheten for salg. Boligen er i spansk stil og er på ca 50 m2 og har 2 soverom, begge med garderobeskap og air condition og 1 bad, kjøkken med hvitevarer og stue med plass til spisebord og sofahjørne. Ved kjøkkenet er det et lite vaskerom. Det er også en air condition i stue. Utenfor stuen er det en liten terrasse hvor du kan se ut på det koselige bassengområdet.

Herfra er det også trapp opp til den store private takterrassen hvor det er en romslig bod og solskjerming. Det tilhører også en flislagt hage på ca 70 m2.  Boligen selges møblert.

Dette er en liten urbanisasjon med kun 14 boliger. Disse deler på det veldig koselige bassengområdet.

Pris 139.000 euro + omkostninger

Meget sentral beliggenhet i det populære området La Rorsaleda kun 350 meter fra Middelhavet og ca 500 meter til den populære Playa de los Locos.  Det er også kun 2,5 km til den vakre La Mata stranden.

Dette er et etablert område som lever hele året og det finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen. Den kjente restauranten Bar La Rosaleda som har basseng og levende musikk ligger kun en liten spasertur unna. Det er også gangavstand til koselige lokale barer og restauranter, norsk lege, bank, apotek og til butikk med skandinaviske varer og aviser.

Det er god bussforbindelse til både sentrum av Torrevieja og til La Mata. Det er en hyggelig spasertur langes promenaden på omkring en halvtime til Torrevieja sentrum.

Dette er et flott område både for ferieturister og fastboende.