Hyggelig rekkehus i Cabo Roig med fin uteplass.

Velkommen til dette sjarmerende rekkehuset i spansk stil. Fin beliggenhet med gangavstand til havet.

En liten trapp fra den fremre terrassen fører deg inn i en romslig stue med åpen planløsning mot kjøkkenet. Her er det også en flott vindeltrapp som fører opp til det øvre nivået.

Ovenpå er det 3 soverom og et bad med dusj. Fra ett soverom kommer du ut til balkongen hvor du har fin utsikt over området.

Den store terrassen på forsiden er sydvendt og har derfor perfekte solforhold. Når du vil ha litt skygge og hvile fra solen, kan du lett kjøre ut den elektriske markisen som dekker hele terrassen, så denne delen blir som en annen stue!

Boligen selges fullt møblert inkludert hvitevarer og air condition så her er det bare å flytte rett inn.

For mer informasjon kontakt Anki +46 703 313 506

Pris: 65.000 euro + omkostninger

Boligen ligger på kysten av Orihuela, sør på Costa Blanca, ca 40 minutter fra Alicante flyplass. Boligområdet regnes for å være juvelen på Costa Blanca sør. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst. Variasjonen og kvaliteten på tjenestene og restaurantene i området er utmerket. Her finnes alt i nærområdet blant annet golfbanene, Villamartin, Las Ramblas og Campoamor, strender, båthavner, restauranter, barer og kjøpesentre. Det er kort avstand til det populære Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker. Dette er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy.