Cabo Roig - Costa Blancas perle En luksusleilighet i flott kompleks i et herlig område som inneholder alt fra shopping til aktiviteter eller rolig avslapning.

 En smakfullt innredet leilighet beliggende i Lomas de Cabo Roig. Boligen har en hyggelig entré, med adkomst til hovedsoverommet og gangen til de to gjestesoverommene. Hovedspoverommet har en suite bad, mens de to andre soverommene deler gjestebadet.
Rett frem ligger stuen. Den har utgang til en stor deilig terrasse, med utsikt over fellesområdene og områdene rundt. Det er glass skyvedører i nesten full høyde – i hele boligens bredde - ut til denne terrassen, noe som gir masse naturlig lys. Stuen inneholder egen spisestuedel, som ligger utenfor det separate kjøkkenet. Kjøkkenet har rikelig med utstyr, og godt med skap.
I komplekset finnes det en stor garasje, hvor denne boligen har sin plass.
I de nydelige felles velstelte hagearealene er det i tillegg til sittegrupper og beplantning et stort felles svømmebasseng med utendørs jacuzzi. Sameiet inneholder også et stort, veldig luksuriøst, innendørs SPA anlegg. Her finner du et stort, oppvarmet svømmebasseng, jacuzzi, massasje senger, fotmassasje, og badstue. I denne forbindelse er det også et velutstyrt treningsstudio. Dette selvfølgelig bare for beboerne i komplekset.
Leiligheten er lisensiert for utleie og er en god kilde til inntekt når du ikke selv benytter leiligheten.
Pris: 195.000 € + kjøpsomkostninger, ca 14%.
 


Lomas de Cabo Roig ligger på Orihuela Costa på sørlige Costa Blanca, ca. 45 minutter fra Alicante flyplass. Cabo Roig omtales av mange som juvelen på sørlige Costa Blanca. Området er kjent for sine særdeles vakre sandstrender marinaer, luksushjem og vakre landskaper langs Middelhavet. Det er et stort, godt, variert tilbud av shoppingmuligheter (La Zenia Boulevard med 150 butikker er en av dem), restauranter og barer i området. Det også bygget et nytt mindre kjøpesenter bare noen få minutters gange fra boligen.
For golfinteresserte, ligger golfbanene Villamartin, Las Ramblas og Campoamor innenfor 5 minutters kjøring med bil fra denne boligen. I Cabo Roig kan du kan også bare slappe av og nyte naturen, eller ta turer på sykkelstier eller turløyper.
Cabo Roig har alt du ønsker deg!