Lekre nye boliger - gangavstand til strand, butikker og restauranter.

Boligene inneholder entré/stue/kjøkken, 2 soverom og 2 bad. I tillegg er det en stor takterrasse, med sol så lenge den er oppe.
Feltet ineholder også leiligheter med 1 og 3 soverom.
Boligene er av høy stndard. Boligen som er er priset er med takterrasse på 67 kvm. Boligene på første plan, med ca. 80 kvm hage koster noe mindre enn denne 
Lekre fellesarealer, med basseng, lekeplass og opparbeidede hagearealer.
Boligene får alt du ønsker deg. Det er pre-installasjon for air-condition (dette betyr at kanaler er lagt, men det koster ca. euro 1.500,- å få installert selve enheten for kjøling og varme).

Nye lekre boliger 120 meter fra den fantastiske stranden i La Torre de la Horadada. 
Det er gangavstand til strand og butikker. 3 km til byen San Pedro del Pinatar som har alle fasiliteter.
Gode turmuligheter rett utenfor døren. Golfbaner i kort avstand fra boligene i alle retninger.
Dette boligområdet ligger i La Torre de la Horadada, et område med noen av de vakreste strendene på Costa Blanca. Boligene ligger i et fantastisk område med bare 100 meter til stranden.
Her har man alt, inkludert nærhet til 2 kjøpesentere, flere golfbaner, og to internasjonale flyplasser.

Det er kun 1-2 minutter gange til standen, og også gangavstand til marina og promenade. Avstanden  til sentrum av San Pedro del Piñatar er 3 km.
 
Kun 10 minutters kjøring til golfbanene Campoamor, Villamartin og Las Ramblas og 45 minutter til La Manga Club golf resort. Det er over30 golfbaner innenfor 45 minutters kjøring fra disse boligene.
Godt forbundet med veinettet, Murcia flyplass ligger 25 minutter unna, og Alicante flyplass ligger 45 minutter unna.
La Torre de la Horadada grenser til San Pedro del Piñatar.
 

Steder av interesse og ting å gjøre i og rundt La Torre de La Horadada.

La Torre de la Horadada er en forstad til El Pilar de la Horadada, bygget langs Middelhavsstranden som er kjent for å være en av Spanias vakreste. Den ligger nær Mil Palmeras (mot nord), med det latinske kvarteret mellom seg. Mot syd ligger den særdeles hyggelig byen San Pedro del Piñatar. Det er en typisk Spansk by med  flere severdigheter, og et typisk spanske preg.  Her ligger nformasjonssenteret Center Salinas Regional Park, hvor du får de fleste interessante fakta om naturreservatet inkludert dens fauna og flora.

For å oppleve og lære om saltbassenger (salinaer) og sanddynene, ta en spasertur eller sykle langs noen av de merkede stier som fører gjennom naturreservatet.

Marinaen er et deilig sted! Her kan du slappe av på kafeer med utsikt over flotte båter. Her er det også gangavstand til landtungen som nesten forbinder San Pedro med La Manga-halvøya.

Strender: San Pedro har en lang rekke deilige strender, både mor Mar Menor (det lille hav) og Middelhavet.

Sentrum av byen er ikke stor, men inneholder alt du venter av et bysentrum, godt utvalg av butikker, barer og restauranter. Alt er sentrert rundt kirketorget.

Markedsdagen er mandag morgen! Da er det bare å reise inn til sentrum, parkere bilen og følge menneskestrømmen. Markedet er vel verdt et besøk!

Generelt

Dette boligkomplekset, Higuericas, ligger 120 meter fra stranden i Torre de la Horadada. Området er et paradis i alle sine aspekter. Her kan du nyte kysten, Middelhavet, strandpromenaden og forfriskende bad i sjøen. Du har også muligheten til å gjøre ulike vannsportsaktiviteter som seiling, surfing, kiting og snorkling. 5 minutter til marinaen i La Torre de la Horadada og 10 minutter til marinaene i San Pedro del Pinatar. Her ligger det nydelige restauranter hvor du kan smake den beste middelhavsgastronomi.

Området ligger med kort vei til AP7 - motorveien som forbinder område med to flyplasser.  15 km til San Javier flyplass og 75 km til El Altet, Alicante.

De nærmeste «Spanske» tettstedet er El Pilar de la Horadada og San Pedro del Pinatar.  El Pilar de la Horadada ligger en drøy kilometer unna. En rolig landsby som har alle slags tjenester, skoler, helsesentre, politi, apotek, etc.  San Pedro del Pinatar ligger ca. 3 km unna.

Det er også to shoppingområder i nærheten, Dos Mares kjøpesenter i San Javier, ca. 5 minutter med bil og La Zenia Boulevard i Orihuela Costa, ca. 15 minutter med bil unna.

Adkomst/Tomteforhold

Boligene ligger nesten ned til Middelhavet, øst for den gamle hovedveien N332.  Den utrolig vakre stranden i La Torre de la Horadada ligger ca. 100meter fra boligene.