Mil Palmeras - Lekker penthouse med takterrasse 300 meter fra Playa Mil Palmeras. Garasje. Lekre fellesarealer.

Lekker penthouseleilighet i et meget hyggelig veletablert sameie. Leiligheten er fra 2004, men er på det nærmeste ubrukt. Boligen ligger i 2 etasje med innvendig trapp og stort trappehus med mulighet for møblering/oppbevaring av utemøbler der hvor du kommer opp til din egen private takterrasse. På takterrassen er det utekjøkken og dusj.
Boligen har entré, stor stue 3 soverom, 2 bad og eget kjøkken. 
Området boligen ligger i er etablert, og den nye nærbebyggelsen i Mil Palmeras er på det nærmeste ferdig. Det er således ikke byggestøy ved leiligheten.
Dersom du er på jakt etter en fin leilighet med godplanløsning i et etablert område med mange skandinaver er det verdt å vise denne leiligheten litt oppmerksomhet!

Mil Palmeras er en typisk spansk badeby, kjent for sine sandstrender og sitt rene, klare badevann.

Like syd for Mil Palmeras ligger Pueblo Latino, La Torre de la Haradada og San Pedro del Pinatar.

Mil Palmeras strand er en av de beste strendene langs Costa Blanca-kysten. Den har alle de vanlige fasilitetene som solsenger og parasoller til leie, pedalbåter, jetski, barer, volleyball, dusjer og toaletter. Den har en lang strandpromenade som forbinder stranden med stranden til La Torre de la Horadada i sør.

Naturparken Rio Secos ligger her, og er et herlig område for spaserturer for alle som er glade i natur. 15 minutter kjøring sørover finner du Mar Menor, Europas største saltvannslagune. Her er det perfekt for seiling og annen vannsport.

Pueblo Latino er et lite område med hyggelig liv. Her er det et torg med mange barer, butikker og restauranter rundt: Dette er et populært samlested, og besøkes av både lokalbefolkningen og turister.

Nordover finner du Campoamor, Cabo Roig, La Zenia, Playa Flamenca og Punta Prima. Også disse stedene med flotte strender og hyggelig liv.  

Området fra La Torre de La Horedada til  Punta Prima regnes for å være juvelen på Costa Blanca syd. Det er kjent for sine sandstrender, flotte boliger og naturskjønne områder langs Middelhavskysten. Variasjonen tjenestene og restaurantene i området er utmerket. Så også kvaliteten på maten.

Alt du trenger finnes i nærområdet. I tillegg finner du golfbaner, strender, båthavner, restauranter, barer og kjøpesentre. Det er 30 golfbaner innenfor 45 minutters kjøring fra Mil Palmeras.

Det er kun noen minutters kjøretur til det populære Zenia Boulevard, Costa Blanca-kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker. I Mil Palmeras kan du nyte naturen, slappe av og ha det gøy

Fra Mil Palmeras er det ca. 45 minutter med bil til Alicante flyplass, og ca 15 minutter til Murcia San Javier flyplass.