Lekre eneboliger med privat basseng eller jacuzzi og flott utsikt i Villamartin.

Nye villaer med på mellom 110 – 123 m2 med 3 soverom og 3 bad. Åpen kjøkkenløsning mot stuen som har store vindusflater ut mot den hyggelige hagen. Boligene har store terrasser på mellom 30 og 41 m2. Noen av husene har privat basseng i hagen mens de andre har Jacuzzi. Det er også et felles bassengområde. Villaene blir levert med varmekabler på on-suite i andre etasje og pre installasjon av air condition. Tomtene er på mellom 184 og 387 m2. 

Pris fra 345.000 – 455.000 euro + omkostninger

Annonsen kan være mangelfull. Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 

Residencial SAMOA ligger på et høydedrag i Villamartín. En flott beliggenhet mellom Orihuela Costas vakre strender og de anerkjente golfbanene.

Villamartín ligger på Costa Blanca i kommunen Orihuela og provinsen Alicante. Det er ca 45 minutter til Alicante flyplass og ca 10 km til Torrevieja

Det er kort avstand til flere hyggelige kjøpesentre med butikker og hyggelige restauranter og der er kort avstand til de populære golfbanene Villamartín, Campoamor og Las Ramblas.

Villamartín er et populært feriemål og spesielt populært for golf interesserte. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst. Området har hyggelige torg og kjøpesentre, gater med palmer og et bredt utvalg av butikker og restauranter for enhver smak.  

Eksklusive villaer og luksusleiligheter ligger rundt golfbanene, som regnes som noen av de beste i Spania. Strendene ligger bare 5 minutters kjøretur unna. Du kan velge mellom Cabo Roig, Playa Flamenca eller La Zenia. Det er også kort avstand til det populære Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker. Villamartín er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy.