Guardamar, nye nøkkelferdige leiligheter med høy standard.

Nye, ferdigstilte boliger med god standard. 

Guardamar er en koselig og flott by med fantastiske strender og en stor og hyggelig naturpark. Her kan du gå, jogge eller dra på picknik i vakre omgivelser. Disse leilighetene ligger nær sentrum, naturparken og marinaen. 

Generell informasjon.

SydenHus 

Sydenhus-konseptet eies av et norskeid foretak og ledes av en norsk eiendomsmegler med 40 års meglerfaring. Vi driver med både nybygg og bruktsalg, og har avtaler med de fleste utbyggere i våre områder, Costa Blanca Sør og Costa Cálida.

Vi har vært i Torrevieja siden 1996, og har således 25 års erfaring med salg av bolig i Spania. Vi har i tillegg vårt eget Servicesenter. Her er det 3 medarbeidere, hvorav én er spansk advokat. De andre 2 snakker Norsk og Svensk i tillegg til Spansk. Servicesenteret tar seg av alt i forbindelse med enhver bolighandel, samt alt du trenger etter at du har kjøpt.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen. Vi hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer (Spansk personnummer) og å opprette bankkonto i spansk bank, bestilling av strøm og vann, samt å tinglyse skjøtet hos spansk Notarius. (Tilsvarer nesten den gamle norske sorenskriveren)

Investering i bolig er for de fleste av oss en stor investering.  Vær derfor trygge på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten dere behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

På finansieringssiden samarbeider vi med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finansiering av boligen dere vil ha, dersom dette er nødvendig.

For mange organiserer vi kjøp av møbelpakker/hvitevarer både til nye og brukte boliger. Norske tv kanaler og internett er viktig for de fleste, dette besørger vi etter avtale. Servicesenteret er behjelpelige med alt innenfor selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

I tillegg til ovenstående har vi samarbeidspartnere både på Costa Blanca Nord, Costa del Sol og Mallorca.

Snakk med oss om Spania.