Flott rekkehus med gangavstand til sjøen og Zenia Boulevard og det vakre bassenget like ved inngangen!


Huset har gjennomgående god kvalitet. Det er renovert i runder og har inkludert gulvvarme på badet. Hvert soverom og stue har klimaanlegg, og det er også veggmonterte varmeelementer. Det er totalt 4 forskjellige terrasser og balkonger i både nord og sør, så her finner du både sol og skygge, som alt du vil i løpet av sesongen.
I første etasje finner du kjøkken og stue samt bad med dusj. Det er også et vaskerom med vaskemaskin og rengjøringsrom. I tillegg er det en annen romslig bod under trappene opp til andre etasje. Her er to store soverom med garderober og det smakfullt renoverte badet med gulvvarme og dusj. Fra det ene soverommet er det en balkong med utsikt over bassengområdet.
På toppen er et annet soverom med store garderober og utgang til den sørvendte terrassen med nydelig havutsikt og utsikt utover Orihuela Costa.

Vi spurte eierne om fem ting de likte mest med rekkehuset deres og fikk følgende svar:

1. Huset er stort og romslig.

2. Nærhet til alt: 800 m til stranda med strandpromenaden, 700 m til Zenia Boulevard, 300 m til Mercadona. Her trenger man ikke bil.

3. Det er meget pent inne i området, nesten som en oase med blomster og palmer.

4. Her trenger man ikke å låse døra for å gå i bassenget, som er 3 m fra terrassen.

5. Fantastisk utsikt fra sydvent terrasse i 3. etasje med havutsikt og le for vinden.

Dette romslige rekkehuset har en perfekt beliggenhet i Playa Flamenca! Det er mye lys takket være de store rommene og utgangene og vinduene på begge sider av huset. Det er optimalt plassert foran bassenget og med terrasser både på sørsiden for sol hele dagen, samt på nordsiden for å søke skygge under varme dager.
Det ligger innen gangavstand til flere av de vakre strendene i Orihuela Costa. I nærheten ligger også flere butikker og restauranter, og det er 700 meter til Zenia Boulevard, det store kjøpesenteret med over 150 butikker og restauranter. På lørdager er det et marked rundt hjørnet hvor du kan kjøpe fersk frukt og grønnsaker og andre delikatesser. Playa Flamenca huser også rådhuset og en lokal politistasjon samt busser til Torrevieja, Alicante og Cartagena. Her trenger du ikke bil for du har alt du har bruk for i nærheten!