2 eksklusive villaer i La Rosaleda med basseng. Innflytningsklare. 600 meter fra havet.

Nå har du muligheten til å kjøpe deg en lekker villa i populære La Rosaleda. La Riviera Premium Villas. Her er det 2 innflytningsklare eneboliger på ca 120 m2 med 3 soverom og 3 bad. Flott kjøkken med åpen løsning mot stuen. Tomten er på ca 200 m2 og er flislagt og beplantet. Her har du et privat basseng på ca 17 m2. Store terrasser.

Inkludert i prisen er det blant annet:

Aircondition

Hvitevarer ( Bosch )

Led lys

Alarmsystem

Planter

Basseng

Parkering

Smart Home System.  

Det er også mulig å få kjøpet en møbelpakke, så her er det bare å flytte rett inn.

Pris: 399.500 euro + omkostninger

Annonsen kan være mangelfull. Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 

Meget sentral beliggenhet i det populære området La Rorsaleda kun 600 meter fra Middelhavet og 1 km meter til den populære Playa de los Locos.  Det er også kun 2,5 km til den vakre La Mata stranden.

Dette er et etablert område som lever hele året og det finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen. Den kjente restauranten Bar La Rosaleda som har basseng og levende musikk ligger kun en liten spasertur unna. Det er også gangavstand til koselige lokale barer og restauranter, norsk lege, bank, apotek og til butikk med skandinaviske varer og aviser.

Det er god bussforbindelse til både sentrum av Torrevieja og til La Mata. Det er en hyggelig spasertur langes promenaden på omkring en halvtime til Torrevieja sentrum.

Dette er et flott område både for ferieturister og fastboende.