Eksklusive Villaer på Lomas de Cabo Roig med privat basseng.

Flotte Residencial El Amanecer. En eksklusiv liten urbanisasjon med 22 boliger. Disse attraktive boligene ligger i området Lomas de Cabo Roig på Orihuela Costa. Dette er fantastiske boliger på mellom 193 og 198 m2 med 3 soverom og 3 bad. Det er mulighet for å velge mellom 2 forskjellige modeller, Jano og Narvi. Felles for begge er den høye standarden, store takterrasser og den flotte stilen. Tomtene varierer fra 204 - 289 m2.

Et flott privat svømmebasseng på 7 x 3 meter er inkludert i prisen. Boligene er under oppføring og bygges i moderne stil med store vindusflater og kvalitetsmaterialer. Det er inkludert air. cond, garderobeskap i alle soverom, sikkerhets dør, hvitevarer, dusjvegger og fibernett.  Det er mulig å få bygd en kjeller på 66 m2 til ekstra kostnad.

Dette er virkelig luksuriøse boliger med gode solforhold. Er du tidlig ute kan du velge den beste beliggenheten.

Boligene ferdigstilles fra august 2018 til januar 2019.

Priser fra 369.000 - 525.000 euro + omkostninger

Ta gjerne kontakt for mer informasjon og plantegninger.

Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 

Residencial El Amanecer V ligger på Lomas de Cabo Roig. Det er på kysten av Orihuela, sør på Costa Blanca, ca 45 minutter fra Alicante flyplass. Boligområdet regnes for å være juvelen på Costa Blanca sør. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst.

Variasjonen og kvaliteten på tjenestene og restaurantene i området er utmerket. Her finnes alt i nærområdet blant annet golfbanene, Villamartin, Las Ramblas og Campoamor, strender, båthavner, restauranter, barer og kjøpesentre. Det er kort avstand til det populære Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker. Dette er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy.