Fin toppleilighet i Altos de la Bahia med fantastisk utsikt og privat takterrasse.

I Altos de La Bahia Fase har vi for salg en fin toppleilighet på 55 m2. Leiligheten ligger flott til rett foran et fellesområde med basseng. Boligen består av 2 soverom, bad, stue og kjøkken.

I front er den en terrasse med herlig utsikt over bassengområdet og Middelhavet, Fra stuen er det trapp opp til den private takterrassen på 25 m2. Her kan du nyte solen hele dagen og ikke minst den flotte utsikten. Leiligheten selges møblert så her kan man flytte rett inn.

Denne boligen er en perfekt ferieleilighet, samtidig som den egner seg meget godt som helårsbolig.

Altos de la Bahia ligger rett nord for Torrevieja sentrum og er et veldig populært område.  Mye på grunn av den sentrale beliggenheten og nærheten til havet. Det er kort vei til den kjente La Mata stranden som er en av Costa Blanca’s beste strender. Dette er et etablert område som lever hele året og det finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen som blant annet butikker, norsk lege, restauranter, banker, apotek og til en butikk med skandinaviske varer og aviser.

Det koselige kjøpesenteret Torremarina med Mercadona og mange koselige restauranter og butikker er bare et par minutters gange unna.
Det er god bussforbindelse til både sentrum av Torrevieja og til La Mata. Det er en hyggelig spasertur langes promenaden på omkring 45 minutter til Torrevieja sentrum. Dette er et flott område både for ferieturister og fastboende.