Flotte romslige leiligheter med store terrasser. Felles bassengområder, SPA og Gym.

Nytt prosjekt i Los Almendros ved La Florida/ Las Mimosas, Orihuela Costa

-------VINTERTILBUD SOM INKLUDERER KJØKKENUTSTYR, MøBLER,  ALLE LYKTER OG KLIMAANLEGG TIL 30 JANUARI----------

Her bygges det 12 lavblokker med 11 leiligheter i hver blokk. Disse romslige leilighetene har 2 soverom og 2 bad, stue med åpen løsning mot kjøkkenet og store terrasser fra 20 – 75 m2. Toppleilighetene har privat takterrasse. Det blir parkeringsplass i garasjeanlegg under blokken og på det store grøntområdet blir det flotte bassenger, SPA, gym og lekeplass.

Inkludert i prisen er det også annet pre-installasjon av air condition og Aerotermia ( energi fra fornybare kilder som utnytter energien i luften rundt oss som kan anvendes til blant annet å produsere varmt vann, oppvarming og air condition).

Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i utforming og størrelse.  Ta kontakt for prisliste.

Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg.

Priser fra 139.900 - 269.900 euro + omkostninger

Komplekset har en fin beliggenhet på Los Almendros i Orihuela Costa, syd for Torrevieja. Ypperlig for de som vil bo sentralt men allikevel tilbaketrukket fra byens larm.  Det er kort avstand til både La Florida, Las mimosas, Punta Prima, La Zenia og Villamartin så det er et bredt spekter av servicetilbud i nærheten.

Du kan velge mellom strendene Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia og Cabo Roig. Det er også kort avstand til det populære Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker.

Nærmeste golfbaner er Villamartin , Las Ramblas og Campoamor og de nærmeste flyplassene er San Javier og Alicante .

Det er kun fem minutters gange til den kjente norske restauranten La Luna.