Flotte terrasseleiligheter på Lomas de Cabo Roig/Campoamor. Vakre fellesanlegg og havutsikt.

Flotte terrasseleiligheter på Lomas de Cabo Roig/Campoamor. Vakre fellesanlegg og havutsikt.

I dette flotte komplekset skal det totalt bygges 196 leiligheter. Her kan du velge mellom leiligheter med 2 soverom og 1 bad, 2soverom og 2 bad eller leiligheter med 3 soverom og 2 bad. Leilighetene vil ha forskjellige typer planløsninger. Ta kontakt for mer informasjon om hver enkelt leilighet.

Det vil bli bygget lavblokker med 4 etasjer hvor alle leilighetene vil ha fine terrasser mens leilighetene på bakkeplan får en liten hage og toppleilighetene får takterrasse i tillegg. Leilighetene med takterrasse har inkludert grill, dusj med varmt og kaldt vann, elektriske strømuttak for TV samt andre installasjoner.  Alle leilighetene leveres med pre installasjon for aircondition, varmekabler på badene og parkeringsplass. Det vil være kjellerparkering med 178 parkeringsplasser samt boder og utendørs parkering med 38 parkeringsplasser.

De vakre fellesområdene vil være beplantet og det flere svømmebasseng både for voksne og barn, lekeplass, samt 2 Jacuzzi som vil være oppvarmet hele året.

De fleste leilighetene vil ha havutsikt og utsikt mot de flotte fellesarealene.

PRISER:

Leiligheter med 2 soverom og 1 bad, størrelser fra 84 - 90 m2.                Priser fra 129.000 - 147.000 €
Leiligheter med 2 soverom og 2 bad, størrelser fra 113 - 186 m2.            Priser fra 130.000 - 184.000 €
Leiligheter med 3 soverom og 2 bad, størrelser fra 108 - 215 m2.            Priser fra 171.000 - 266.000 €

Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 

Residencial Terrazas de Campoamor ligger på kysten av Orihuela, sør på Costa Blanca, ca 40 minutter fra Alicante flyplass. Boligområdet regnes for å være juvelen på Costa Blanca sør. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst. Variasjonen og kvaliteten på tjenestene og restaurantene i området er utmerket. Her finnes alt i nærområdet blant annet golfbanene, Villamartin, Las Ramblas og Campoamor, strender, båthavner, restauranter, barer og kjøpesentre. Det er kort avstand til det populære Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker. Dette er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy.