Leilighet med stor privat tomt i Villamartín, Orihuela Costa

Velkommen hjem til denne fantastiske leilighet! Her har du din egen hage på 136m2 med frukttrær, boblebad og god plass til å skape flere "rom" og fremdeles ha plass til å parkere bilen inne på tomten. Her finner du alltid sol eller skygge, avhengig av hva du ønsker. Fra den generøse terrassen har du en vakker utsikt mot sør. Herfra har du en inngang til stuen som fører til det åpne kjøkkenet. Ved siden av har du 2 soverom i god størrelse og et bad. Ved siden av kjøkkenet har du en annen inngang som fører ut til en vakker park og det koselige bassengområdet. Plasseringen av leiligheten gjør at den raskt varmes opp av sola om vinteren, noe som er nydelig her nede i de kaldeste månedene. Om sommeren kan du åpne rett gjennom leiligheten og alltid ha en hyggelig bris i stedet.

Villamartín ligger på Orihuela Costa på den sørlige del av Costa Blanca, omtrent 50 minutter fra Alicante flyplass. Dette er en vakker del av Middelhavet hvor du kan nyte naturen, sykkelveier, turstier eller bare slappe av og nyte.


Vi har spurt eierne om de 5 beste tingene med leiligheten, og dette er deres egne ord:

1. Eiendommen har en enorm hage, vi målte den en gang, og den er over 200 m². Ikke bare er plassen stor, men den er også veldig enkel å dele opp i forskjellige områder, så vi har bilområdet bak, vi pleide å ha spiseplass der og ved trærne har vi salongen og rundt siden har vi boblebadet.

2. Eiendommen er en ekte solfanger, solen kommer bokstavelig talt over venstre side av eiendommen når du ser ut fra terrassen og solen går ned ved boblebadet på kvelden, dette var veldig viktig for oss da vi kjøpte eiendommen.

3. Selv om det i Spania blir ekstremt varmt om sommeren, er innsiden av leiligheten utrolig kul om sommeren, og det motsatte skjer om vinteren når det kan være ganske kaldt ute, men det er varmt inne. Om vinteren bruker vi bare en gassvarmer og to flasker med gass er nok gjennom vinteren. Også eiendommen er større sammenlignet med andre leiligheter i huset.

4. Eiendommen er utrolig stille, om natten går det noen par som går langs veien, men det er bare noen få. Bortsett fra dette er det bare kreklingene som blir hørt, og det gjør eiendommen fredelig stille.

5. Eiendommen ligger i et område som er absolutt det beste med fantastiske restauranter, barer, utrolige shoppingopplevelser på boulevarden, fantastiske strender og andre unike opplevelser i området.

6. Jeg vil være frekk og ha en sjette ting hvis det er i orden! Vi har fantastiske venner i området, og generelt er menneskene i nærheten uvanlig vennlige. Folk sier til og med hei til deg så snart du passerer på gaten, vi elsker dette området for det.

Området har en perfekt beliggenhet, her finner du ro og fred i et idyllisk område med bare noen få minutters gange til flere barer og restauranter. Det ligger også innen gangavstand fra handelssenteret Las Fuentes og det koselige Villamartín Plaza med flere kjente restauranter. Her er et område som også appellerer til et stort antall golfere på grunn av den ideelle beliggenheten mellom tre 18-hulls golfbaner: Villamartín, Las Ramblas og Campoamor. Du befinner deg også i nærheten av Zenia Boulevard med omtrent 150 butikker!