Nytt spennende prosjekt ved Los Balcones. Flotte bungalower med store terrasser.

Prosjektert boligkompleks i Los Balcones bestående av 100 bungalower. Du kan velge mellom leiligheter med 2 eller 3 soverom, enten på bakkeplan med hage og terrasse eller toppetasje med terrasse og privat takterrasse. Alle leilighetene har 2 bad (hvorav 1 bad er en-suite) og moderne kjøkken med åpen løsning mot stuen og terrassen. Boligene har høy kvalitet og fellesområdene er idylliske med store grøntarealer, svømmebassenger, barnebassenger og lekeareal for barn. Det følger med parkeringsplass i garasjeanlegg og bod.

De fleste leilighterer planlegges ferdig i 2022.  Noen få er nøkkelferdig allerede i 2021.
Be Syden-Husmegleren din om mer info

Balcones de Amay har en attraktiv beliggenhet ved Los Balcones rett syd for Torrevieja sentrum. Ypperlig for de som vil bo sentralt men allikevel tilbaketrukket fra byens larm.  Det er et bredt spekter av servicetilbud i nærheten og bare ca 3 km til de nydelige strendende ved Middelhavet.

Los Balcones er et veletablert område ca 40 minutters kjøring syd for Alicante flyplass og 15 minutter nord for San Javier ( Murcia ) flyplass. Området ligger 5 km sør for Torrevieja sentrum, og har alt fra butikker og restauranter til tennisbaner, sykehus og nytt hotell. Noen av Spania`s flotteste golfbaner er kun en kort biltur unna. Her kan nevnes Villamartin , Las Ramblas og Campoamor, Vistabella og Las Colinas.