Penthouse på første strandlinjen i Guardamar

Vi er stolte av å presentere denne luksuriøse toppleilighet med fantastisk utsikt. Leiligheten ligger rett foran marinaen i Guardamar del Segura med sine koselige restauranter og kafeer. Leiligheten er veldig romslig og lys takket være store vinduer som går fra gulv til tak. Stuen har panoramautsikt over havet og du går rett ut på den store terrassen for å nyte havbrisen. Det er også et separat, velutstyrt kjøkken, 3 romslige soverom med utsikt over havet. Ett soverom har et stort hjørnevindu der du kan se soloppgangen over havet. Det er 2 modernt innredede bad, hvorav det ene ligger rett ved soverommet. Fra stuen fører en spiraltrapp opp til øverste etasje, hvor du kommer inn i et innglasset salong med to komfortable hvilestoler. Herfra går du rett ut på den enorme, helt private takterrassen som er delt inn i flere "rom" slik at du alltid har sol på en del, hele dagen! Det er allerede turistlisens for leiligheten, så hvis du ønsker kan du enkelt leie ut leiligheten når du ikke bruker den selv. Leiligheten selges fullt møblert og utstyrt slik at du bare må flytte rett inn!

I det private området der leiligheten ligger er det et stort, vakkert bassengområde, tennisbane, basketball, ping pong og minigolf. Det er også en privat parkeringsplass i garasjen som er under huset. I marinaen finner du restauranter og kafeer, og bare noen få minutter unna finner du dagligvarebutikker og all annen service som måtte være nødvendig. Du kan også gå langs sjøen til byen, det tar omtrent 30 minutter langs den vakre stranden som er en favoritt for mange i området.


Noen få ord fra den nåværende eieren:

5 ting jeg elsker med leiligheten min i Guardamar

Våkn opp for å se soloppgangen over havet og tror det blir enda en vakker dag
Spaser langs kystveien om morgenen for å nyte en romantisk frokost på slutten av turen
Det er morsomt å sitte på balkongen i vintersolen og høre på lyden av havet og yachtene i marinaen
Å ta den lille bussen til byen, prøve nye restauranter, vite at den samme bussen vil føre meg hjem trygt for noen få cent
Kjøpe fersk, nyfanget fisk for å lage till på grillen og besøke vår bodega for å velge den perfekte vinen som passer