Rekkehus med flott beliggenhet. Park som nabo, takterrasse med utsikt over Middelhavet og kort gangvei til strand. Alle funksjoner i nærmiljøet!

 

Altos de la Bahía er et hyggelig, meget populært område som ligger nord i Torrevieja, med noen hundre meter å gå til Middelhavet. I dette området har vi dette flotte rekkehuset til salgs. I dette området er det mange skandinaver.

 

Boligen har et fint inngangsparti med utsikt over et vakkert parkområde.
Utenfor inngangen er det en fin, glasert terrasse med plass til bord og stoler.

Fra inngangen kommer du inn i stuen hvor det er spiseplass og eget kjøkken. Fra kjøkkenet er det utgang til en innebygd uteplass som for tiden brukes både som et pantry og som en bod. I denne etasjen er det også et gjestetoalett og plass for vaskemaskin.
I boligens andre etasje er det de to soverommene og ytterligere ett bad.
På toppen er det den nydelige takterrassen med utsikt over parken og havet. Området foran er fullt etablert. Ingen ny bebyggelse vil således kunne komme og skjule den vakre utsikten.
Boligen er i meget god stand og selges delvis møblert.

For mer informasjon kontakt megler, +47 91 00 03 30

Pris: 125.000€

Altos de la Bahia ligger like nord for Torrevieja sentrum. Området har stor representasjon av skandinavniske eiere, og er veldig populært på grunn av sin sentrale beliggenhet i byen og den samtidige nærheten til sjøen. Området ligger svært nær den vakre La Mata stranden som er en av Costa Blanca beste og vakreste strender. Området har satt seg, og er velfungerende. Det er mange fastboende (helårsboere) i området.


Det lille, fine hyggelige og populære Torremarina kjøpesenteret (i dagligtale kalt Mercadona) med matbutikk og mange koselige restauranter ligger bare noen få minutters gange unna.
Det er god bussforbindelse til sentrum av Torrevieja og til La Mata. Her klarer du deg fint uten bil!

Dette er et perfekt område både for ferierende og de som vil tilbringe hele eller deler av året i Spania.