Sjelden mulighet! Fantastisk rekkehus med gangavstand til havet og Zenia Boulevard. Vakkert basseng rett ved husets inngangsparti!

Her er et rekkehus å bli forelsket i!

Huset er lyst og innbydende takket være de romslige flatene og at det har vinduer for to sider. Det er optimalt plassert foran bassenget og med terrasser både på sørsiden for sol hele dagen, samt på nordsiden for å søke skygge under varme dager.

Huset ligger innen gangavstand til flere av de vakre strendene i Orihuela Costa. I nærheten ligger også flere butikker og restauranter, og det er 800 meter til Zenia Boulevard, det store kjøpesenteret med over 150 butikker og restauranter.

På lørdager er det et marked rett  rundt hjørnet hvor du kan kjøpe fersk frukt og grønnsaker og andre delikatesser. Playa Flamenca huser også rådhuset og en lokal politistasjon.

Huset er smakfullt renovert, inkludert den åpne kjøkknløsningen mot den rommeligee stuen og spisestuen . Møblene er av høy, moderne kvalitet og stil og er i veldig god stand. Begge terrassene er også renovert for optimal bruk, og gir svært romslige salongområder.

I første etasje finner du kjøkken og stue samt bad med dusj. Det er også et vaskerom med vaskemaskin og rengjøringsrom. I tillegg er det en annen romslig bod under trappene opp til andre etasje. Det er to store soverom med garderober og et bad med badekar og vinduer. Fra det ene soverommet er det en sørvendt balkong. Trappen er utstyrt med store glassblokker som slipper inn dagslys også.
I toppetasjen er et ytterligere soverom med store garderober og utgang til ugenert terrasse med nydelig havutsikt og over området Orihuela Costa. Det er ingen høyhus som forstyrrer utsikten, da naboskapet siden av består av private lavhusbebyggelse/villaer.

Vi spurte eierne om fem ting de likte mest med rekkehuset deres og fikk følgende svar:

1. At alle tjenester er i nærheten som matbutikk, shopping, rådhus, postkontor, politi, bank, treningsstudio, lege og apotek. Så bil er ikke nødvendig. Perfekt også med lørdagsmarkedet!

2. Bassenget er så nær du kan ha det. Det er åpent året rundt og alltid rent og godt vedlikeholdt. Nydelig også med gangavstand til sjøen.

3. Hele huset er gjennomgående lyst, det var det viktigste for dem da de kjøpte. Og at det er terrasser på begge sider, slik at du alltid kan velge sol eller skygge. Og at det er så mye lagringsplass!

4. Det er porter og gjerder rundt hele området som gir økt sikkerhet og alltid gjør at du føler deg trygg.

5. Det er lokal trafikk i nærheten med busser til Alicante, Torrevieja og Cartagena.

Velkommen til å bestille visning.