Torre del Moro – Praktfulle eneboliger med havutsikt, privat basseng og kort vei til La Mata stranden under oppføring. Sjelden mulighet.

Nå er det kun 2 igjen.

Husene er tegnet og utviklet helt spesielt for denne tomten. Her får alle gode utearealer med privat basseng og en liten grønn hageflekk til lek og hygge. Husene har meget effektive planløsninger og all leveranse vil være av høy kvalitet. Boligene har moderne arkitektur noe som gir meget god arealutnyttelse og effektiv planløsning. Der er store vindusflater og mye lysinnfall. Utstrakt bruk av god kvalitet i materialvalg i hele boligen.

Boligene er på ca 200 m2 og inneholder bl.a. 4 soverom, et med walk-in closet, og 4 bad, stue med åpen kjøkkenløsning, ekstra stue, stor kjeller ca 75 m2, garasje, terrasser og takterrasse. Boligene vil bli holdt i lyse tidsriktige farger kombinert med fliser på gulvene. Utover dette vil de holde en god innvendig standard hvor faste innredninger og alle bad er holdt i en moderne og tidløs stil. Delikat kjøkkeninnredning.
Boligene blir også bl.a. levert med:

  • Privat basseng
  • Video portero
  • Garderobeskap
  • Hvitevarer
  • Varmekabler på alle bad
  • Pre innstalert air condition
  • Sikkerhetsdør

Priser fra 595.000 - 599.000  euro + omkostninger

Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 

Meget sentral beliggenhet i det populære området Torre del Moro, Aguas Nuevas, nord i Torrevieja. Boligene er plassert på et høydedrag hvor det er optimale sol-, lys- og utsiktsforhold.  Her er det attraktivt å bo og området tilbyr kort vei til matbutikker, cafeer, restauranter, offentlig transport, strender, Torrevieja sentrum m.m., ja, tilnærmet alt en kan ønske seg. Det er gangavstand til den flotte La Mata stranden og de koselig buktene Cala del Moro og Cala de la Higuera. Dette er et etablert område som lever hele året. Det koselige kjøpesenteret Torremarina med Mercadona og mange koselige restauranter ligger kun femhundre meter unna. Det er en hyggelig spasertur langs promenaden på omkring 45 minutter til Torrevieja sentrum og ca 10 minutter til den flotte La Mata stranden. Dette er et hyggelig område både for ferieturister og fastboende.