Torrevieja - Nye flotte leiligheter 300 meter fra sjøen og 800 meter fra playa de los Naufragos. 2 og 3 soverom.

Leiligheter i første etasje, både med 2 og 3 soverom og hage, eller leiligheter i toppetasjen med 2 eller 3 soverom og takterrasse (solarium). 
I tillegg er det noen dupleks med 3 soverom, hage og solarium.

    4 store svømmebassenger
    1 oppvarmet basseng
    Underjordisk privat parkering
    Treningsstudio og badstue
    Fullt utstyrt bad
    Materialer av høy kvalitet
    40 min fra Alicant flyplass

Priser er fra-priser. Arealer er fra-arealer.

Et nydelig prosjekt med perfekt beliggenhet, bynært, men likevel ikke bråkete. Kort gangavstand til sentrum og kort gangavstand til strand. Beliggenheten ved siden av Torrevieja sentrum gir deg supermarkeder og restauranter, omgitt av et bredt spekter av tilbud for fritid, shopping og alt du kan ønske deg. Det er nærhet til General Hospital (Hovedsykehuset i Torrevieja, kåret til Europas beste sykehus siste år). 
Kjøpesentre og et bredt utvalg av blå-flaggede strender finnes i omgivelsene. Sameiet ligger 800 meter fra Cala Naúfragos. Enda kortere til Cala Ferris. (Cala betyr strand).
Det er også kort vei til alle golfbanene i området, og bare 40 minutters kjøring fra Alicante lufthavn.

Samtidig som du kan glede deg over å bo ved havet og byen Torrevieja, er dette et idyllisk lokalområde, preget av store fellesarealer, natur og boliger med et arkitektonisk design i harmoni med hele komplekset. Det er designet for å tilby den beste livskvaliteten til våre kunder og overholde økonomisk og miljømessig effektivitet under bioklimatiske og bærekraftige kriterier.

Dette er et perfekt sted å nyte tilværelsen!