Villa på et plan med privat basseng på Playa Flamenca med gangavstand til stranden!

Her er en sjelden mulighet til å skaffe seg en villa på Playa Flamenca med alt på ett plan! Vi er stolte av å kunne tilby denne villaen som er som en oase med et vakkert, privat basseng. Samtidig ligger det i et veldig attraktivt område med gangavstand til stranden og Zenia Boulevard med hundrevis av butikker og restauranter.
Villaen ligger i et velholdt samfunn, og du har selvfølgelig også tilgang til det store fellesbassenget hvis ønskelig.
Huset er omgitt av flere frukttrær, bouganvillas og andre vakre planter. Bassenget er plassert foran huset og rundt det er det et stort uteareal hvor du kan plassere både salonggruppe og spisebord. Det er en carport på tomten. Det er også plass til flere biler. 
Fra bassengområdet kommer du inn på den store innglassede terrassen og her er hovedinngangen til huset.
Inne i huset blir du møtt av den lyse stuen med åpen planløsning til kjøkkenet. På kjøkkenet er det uvanlig rikelig med lagringsplass med flere skap og ved siden av er det en liten bod hvor vaskemaskinen er plassert og som også lett kan brukes som et pantry. Fra boden kommer du ut på baksiden av huset, her er det også en flislagt terrasse.
Til venstre for stuen kommer du inn i en korridor hvor du finner de tre soverommene og begge badene.

Vi spurte eierne om fem ting de likte mest med villaen deres og fikk følgende svar:

1. Huset er stort og romslig.

2. Nærhet til alt: 800 m til stranda med strandpromenaden, 700 m til Zenia Boulevard, 300 m til Mercadona. 

3. Meget stor uteplass.

4. Stort privat basseng.

5. Her trenger man ikke bil, for husets beliggenhet er meget sentralt.

På Playa Flamenca er lørdagsmarkedet hvor du kan kjøpe fersk frukt og grønnsaker fra lokale bønder i de omkringliggende områdene. Kjøpesenteret La Zenia Boulevard ligger også her, det er områdets største kjøpesenter med rundt 150 butikker. Det er nær flere fantastiske strender som Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia og Cabo Roig. 
Her finner du også rådhuset og en lokal politistasjon, samt busser til Torrevieja, Alicante og Cartagena. Du trenger ikke bil her fordi du er så nær alt du måtte trenge!