VILLACOSTA - Luksus terrasseleiligheter med fantastisk beliggenhet - havutsikt, basseng, vakker hage

VILLACOSTA - NYTT BOLIGPROSJEKT SOM MANGE HAR VENTET PÅ!
Det vil være 34 leiligheter med sjenerøse, lyse rom og materialvalg av høyeste kvalitet, inkludert gulvvarme på badene. Alle leilighetene vil ha store terrasser mellom 30 og 150 kvm. Størrelsen på leillighetne er fra 81,25 til  89,3 kvm fordelt på stue, 2 soverom og 2 bad. Garasje og bod i kjelleretasje er inkludert i prisen til leilighetene.

I området vil det være et delikat bassengområde omgitt av palmer og en vakker hage.

Kontakt oss for mer informasjon og visning!

Illustrasjoner i prospektet kan avvike fra virkeligheten.

 

VÆR BLANT DE FØRSTE SOM FÅR FØRSTEGANGSVALG PÅ SUPER BELIGGENHET

Villacosta ligger i nærheten av Villamartín og Lomas de Cabo Roig. Det er et veldig eksklusivt område mellom tre flotte golfbaner.

La Fuente kommersielle senter har et stort utvalg av restauranter, kafeer og butikker, inkludert apotek, en god golfbutikk. og en velassortert vinbodega ligger noen hundre meter unna.

Et busstopp ligger like utenfor prosjektet og tar deg til La Zenia Boulevard, et av Spanias største og mest populære kjøpesentre, og flere av de vakre strendene i Orihuela Costa.

I dette eksklusive området tilbyr vi nå disse nye terrasseleilighetene.

Benytt sjansen nå som vi er en av de første som leggeer ut for salg dette rykende ferske prosjektet i spesielt populære området. Vi forventer høyt press på leilighetene ettersom mange mennesker har ventet på at disse leilighetene skal komme ut  i markedet, så kontakt oss umiddelbart hvis du vil være i stand til å velge din favorittplassering!

SydenHus – 24 år i Spania-markedet

SydenHus er et norskeiet foretak og har erfaring med salg og formidling av boliger til Nordmenn i Spania siden 1995.

I løpet av denne tiden har vi solgt og formidlet omkring 900 enheter på Costa Blanca, hovedsakelig i området rundt Torrevieja og Orihuela Costa.

Selskapets grunnlegger og partner er Knut Andresen, som fortsatt er aktiv medspiller i foretaket.  Han har knyttet til seg sine meglere og partnere:

  • Eiendomsmegler MNEF Ellen C Borgenheim, som har mer enn 30 års erfaring fra eiendomsmegling i Norge, bl.a. eget meglerforetak, kursholder for eiendomsmeglere og hun er en hyppig benyttet fagdommer i Tingretten.
  • Megler Anki Lindfors, som har mange års erfaring fra forretningsdrift i Spania og har meget god kunnskap om landet, lokale forhold og har en bred erfaring fra boligsalg i Spania, bruktbolig som nye prosjekter.

Vi er svært stolte over å være en av de få, om ikke den eneste, som tilbyr et totalkonsept i Spania.  Se:  https://sydenhus.no/servicesenteret/

Det er ikke bare salg av eiendommer som er viktig for oss, men vi bistår også våre kunder med alt det har behov for i Spania. Dette gjør vi gjennom vårt søsterselskap, Servicesenteret. Dette selskapet oppbevarer nøkler og gjør selvangivelser for flere hundre norske boligeiere hvert år.  Alle formaliteter med kommunale etater (vann, eiendomsskatt, strøm), notar (tinglysingen), oppgjør m.m. ordnes av dem.  Servicesenteret har selvsagt autorisert spansk advokat som også er daglig leder av foretaket.

Besøk vår hjemmeside:  www.sydenhus.no - der finner du et lite utvalg av alt vi kan tilby deg. https://sydenhus.no/kart/
I Spania fungerer meglermarkedet slik at alle nye boligprosjekt er tilgjengelig for salg gjennom alle seriøse meglerfirmaer.
På vår hjemmeside og her på finn averterer vi ikke alt - det vil være svært forvirrende og uoversiktlig for deg som boligsøker.  Vi har i stedet valgt ut et lite knippe av gode objekter i forskjellige kategorier for å gi deg en smakebit.  Alt som vi viser frem på disse sidene går vi absolutt god for ifht høy kvalitet og seriøsitet hos utbygger.  Det finnes også prosjekter i markedet som vi ikke vil anbefale, og de er selvsagt ikke på hjemmesiden.  Kommer du over et prosjekt som du finner på en annen nettside og ikke hos oss - ta kontakt med oss for å kvalitetssikre prosjektet.  Det kan like gjerne være at det er et godt prosjekt som går godt gjennom vår kvalitetssjekk.  Da kan vi hjelpe deg i mål og bistå deg med handelen.

Vi har også et stort utvalg av brukte boliger.  Mange av dem rekker vi ikke å legge opp på hjemmesiden før de er solgt.  Ta derfor kontakt med oss og fortell oss hva du er ute etter, så følger vi med i markedet for deg og gir deg boligtips som passer dine kriterier.

Vi hjelper deg i mål - benytt deg av vår mangeårige erfaring og lokalkunnskap.