Nyheter

DRØMMEN OM SPANIA!

«Drømmen om Spania» er en TV-serie med informasjon om hvordan en bolighandel i Spania foregår. Serien har blitt meget godt mottatt i markedet, og det aller meste man trenger av informasjon om bolighandel i Spania er integrert i serien om det hyggelige paret fra Sandefjord som endelig har fått kjøpt seg en drømmeleilighet i varmen.

En av seriens hovedpersoner, Pål Harr døde 23 juli i 2018 etter en tids sykeleie, og vi i SydenHus har tatt farvel med en kjær medarbeider. Vi lyser fred over hans minne.

Samtidig har hans livsledsager gjennom de mange år, Charlotte Lange, fratrådt sin stilling her hos oss.

Kontoret har derfor blitt litt annerledes enn det var, med noen nye og noen allerede eksisterede medarbeidere.

Knut Andresen, knut@sydenhus.no,  er initiativtaker til og eier av Sydenhus. Han har vært med på hele selskapets 23-årige reise, og er fremdeles aktiv i selskapet noen dager i uken.

Ann- Cathrin Lindfors, anki@sydenhus.se,  har arbeidet i Syden Hus en stund, og mange av dere kunder kjenner henne sikkert allerede.

Ellen C. Borgenheim, ellen@sydenhus.no, en velkjent eiendomsmegler fra Oslo-markedet som har 40 års fartstid i eiendomsbransjen, har vi knyttet til oss fra 1.10.2019.

Hun driver også egen virksomhet i Norge, Eiendomsrådgiveren AS.  Her får du lett tilgang til gode råd dersom du f.eks. trenger en erfaren rådgiver i forbindelse med å få lagt kabalen med å ordne noen eiendomsspørsmål hjemme i Norge i forbindelse med ditt boligkjøp i Spania. 

Selv har hun også kjøpt bolig i Torrevieja-området og ser frem til å bistå deg med å legge alt enkelt til rette for deg med å hjelpe deg med å finne den perfekte boligen for deg og dine så du kan leve det gode liv i Spania.  
Kundemøter kan avtales med henne både i Spania og Norge.

Vi håper både tidligere og nåværende kunder forsetter å følge oss, og viser oss den tilliten vi mener det er å få hjelpe dere med kjøp og salg av bolig!